Ontwikkeling & Human Resources

In humanresourcesmanagement kan het gebruikelijk zijn om tests af te nemen voor assessments, het meten van intelligentie, persoonlijkheidsonderzoeken, het meten van kennis, interesses en competenties of voor 360 graden feedback.

Metrisquare B.V. biedt de mogelijkheid om psychologische tests samen te ontwikkelen, in eigen huisstijl te zetten, of geheel in te bouwen. Tests kunnen online worden afgenomen via een computer of middels een tablet. Ook is het mogelijk om tests beschikbaar te maken voor mobiele weergave op een smartphone. 

Evaluatie van geneeskundig specialisten

Evalueer specialisten met een 360 graden feedback instrument

Respondenten in diverse disciplines wordt gevraagd een aantal aspecten te beoordelen. Zij doen dit via een webbrowser. Uiteindelijk ontstaat op die manier een rapport waarin alle informatie gebundeld wordt.

Personeel assessment

Test medewerkers op competenties, intelligentie of interesses

Met een assessment kun je testen of iemand geschikt is voor een bepaalde functie binnen je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het meten van eigenschappen van salesmedewerkers.

Implementatie partners

Studiekeuzetesten

Er zijn partners die eigen tests via ons platform afnemen bij respondenten. Dat kan bijvoorbeeld voor studiekeuzetests door het meten van interesses en competenties van middelbare scholieren die moeite hebben bij het ontdekken van de juiste studie. 

360 graden feedback formulier