Over Metrisquare

Wie zijn wij?

tests beschikbaar

instellingen zijn klant

jaar ervaring

%

effectief

Synergie tussen meten en psychologie

Welkom! Bij Metrisquare werken we aan het optimaliseren van zorgverlening. We zien dat psychologen kostbare tijd besteden aan taken die gemakkelijk aan computers uitbesteed kunnen worden, zoals rekenen, zoeken en bewaren. Daarom leggen wij de focus op het ‘doen waar je goed in bent’: empathie tonen, observeren, interpreteren en persoonlijke interactie met de cliënt.

We zijn een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in psychodiagnostiek. Onze missie is om efficiënte en hoogwaardige zorg mogelijk te maken binnen de geestelijke gezondheidszorg, medische psychologie en revalidatiezorg door middel van effectieve diagnostische technologieën. Met een heldere visie om wereldwijd pionier te zijn in de psychodiagnostiek, zetten we nieuwe standaarden voor het efficiënt afnemen, scoren en rapporteren van psychologische tests. Dit leidt tot een positieve impact op de kwaliteit van zorgverlening.

Ben Vaessen

Ben Vaessen

Directeur

Digitalisering op zichzelf is geen doel, maar eerder een middel om waardevolle doelstellingen te bereiken. Klaar om overtuigd te worden? Neem contact op. We denken graag met je mee.

Al 15 jaar specialist

In 2008 werd Metrisquare B.V. opgericht door Ben Vaessen, een ervaren software engineer met een duidelijke visie om psychologen te ondersteunen bij hun werkzaamheden. In 2008 zijn we gestart met onze eerste digitale oplossing voor psychologische tests, DigiDiag (voorheen DiagnoseIS). Het digitaliseren van (neuro-)psychologische tests was in die tijd voor velen nog onbekend terrein. Inmiddels zijn vele gebruikers overtuigd dat de voordelen van digitaal testen een perfecte oplossing biedt en veel tijd bespaart.

Om ons aanbod compleet te maken hebben we in 2017 de kans aangegrepen om als organisatie te groeien in totaaloplossingen voor de psychodiagnostiek door het Roermond Score Programma (RSP) toe te voegen aan ons aanbod.

Met het oog op het bevorderen van de efficiëntie is daar DigiDiag bij gekomen. Dit maakte het mogelijk om de vragenlijsten digitaal af te laten nemen.

Momenteel maken ruim 40 ggz-instellingen gebruik van onze producten, en hebben we met trots ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen ontvangen voor informatiebeveiliging. Dankzij waardevolle samenwerkingen met testuitgevers bieden we nu een indrukwekkend testaanbod van meer dan 300 tests.

”Ik heb het altijd heel prettig gevonden om met Metrisquare samen te werken. Dat zullen we in de toekomst nog zeker blijven doen. Belangrijk voor mij is dat de twee grote projecten die ik heb lopen verder ontwikkeld worden. Maar er zullen vast en zeker nog nieuwe projecten worden uitgevoerd waar we elkaar in kunnen vinden.”

Marc Hendriks

Klinisch neuropsycholoog, Donders Instituut en Radboud Universiteit

Team Metrisquare

Bij Metrisquare geloven we sterk in de kracht van samenwerking. We werken nauw samen met professionals uit het veld om nieuwe tests en functies te ontwikkelen die de psychodiagnostiek naar nieuwe hoogten tillen.

Ons team bestaat uit gedreven professionals die zelf richting geven aan hun vak en onze producten naar een hoger niveau tillen. We bevorderen een cultuur van innovatie en teamwork, waarin we elkaar ondersteunen en stimuleren om ons beste werk te leveren. Bij Metrisquare bieden we een uitdagende en lonende werkomgeving, waarin je de kans krijgt om te groeien en jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

We zien onze gebruikers als de kern van alles wat we doen. We zijn trots op de tijdsbesparing en kwaliteitsverhoging die onze producten bieden, en we streven er altijd naar om persoonlijke support te bieden. Dit stelt ons in staat om ons aanbod voortdurend te verbeteren.

Met een vastberadenheid om de zorg te transformeren en de efficiëntie en kwaliteit van psychodiagnostiek te verbeteren, blijven we innoveren en samenwerken met professionals om nieuwe oplossingen te ontwikkelen. We streven naar een toekomst waarin hoogwaardige zorg toegankelijk en effectief is voor iedereen, met een positieve impact op de geestelijke gezondheidszorg, medische psychologie en revalidatiezorg. Samen zetten we ons in voor een betere zorgervaring voor iedereen.

Laten we kennismaking

Neem contact op via contact@metrisquare.com of 0851306762

Volg ons op