Over Metrisquare

Wie zijn wij?

tests beschikbaar

instellingen zijn klant

jaar ervaring

%

effectief

Menselijke expertise en technologische innovaties

Welkom bij Metrisquare, waar we de toekomst van psychodiagnostiek vormgeven door menselijke expertise te combineren met en technologische innovaties.

We begrijpen dat psychologen waardevolle tijd besteden aan repetitieve taken die geautomatiseerd kunnen worden, waardoor ze minder kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Daarom zetten wij ons in om technologische oplossingen te ontwikkelen die deze taken overnemen, waardoor psychologen kunnen uitblinken in wat zij het belangrijkst vinden.

Onze missie is gericht op het ontwikkelen van digitale oplossingen die het afnemen, scoren en rapporteren van een breed scala aan psychologische tests mogelijk maken. We streven naar een toekomst waarin psychodiagnostiek op een efficiënte manier kan worden uitgevoerd, waardoor nieuwe normen worden vastgesteld die leiden tot effectievere en hoogwaardige zorgverlening.

Met een team bestaande uit psychologen en software-engineers zijn we in staat om complete oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze gebruikers. We streven naar voortdurende innovatie door nauwe samenwerking met wetenschappers en een sterke focus op de praktische toepasbaarheid in de klinische setting. Bovendien werken we samen met toonaangevende testuitgevers om onze gebruikers te voorzien van de meest actuele en betrouwbare tests.

Ben Vaessen

Ben Vaessen

Directeur

Digitalisering op zichzelf is geen doel, maar eerder een middel om waardevolle doelstellingen te bereiken. Klaar om overtuigd te worden? Neem contact op. We denken graag met je mee.

Al 15 jaar specialist

Metrisquare is ontstaan vanuit het idee om een marktplein te creëren voor meetinstrumenten in de zorg, waarin clinici, wetenschappers en cliënten samenkomen.

In 2008 werd Metrisquare B.V. opgericht door Ben Vaessen, een ervaren software engineer met een heldere visie om psychologen te ondersteunen bij hun werk. In datzelfde jaar werd onze eerste digitale oplossing voor psychologische tests, DigiDiag (voorheen DiagnoseIS), gelanceerd. In een tijd waarin digitalisering nog in de kinderschoenen stond, betraden we onbekend terrein. Nu erkennen veel gebruikers de voordelen van digitaal testen en de tijdsbesparing die het biedt.

In 2017 hebben we de kans gegrepen om onze organisatie uit te breiden tot een totaaloplossing voor psychodiagnostiek door het Roermond Score Programma (RSP) aan ons assortiment toe te voegen.

Tegenwoordig maken meer dan 70 instellingen gebruik van onze producten, en zijn we trots op onze ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen voor informatiebeveiliging. Dankzij nauwe samenwerkingen met testuitgevers bieden we een rijk testaanbod van meer dan 300 tests aan, waarmee we blijven bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de psychologische gemeenschap.

Laten we kennismaking

Neem contact op via contact@metrisquare.com, schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn

”Ik heb het altijd heel prettig gevonden om met Metrisquare samen te werken. Dat zullen we in de toekomst nog zeker blijven doen. Belangrijk voor mij is dat de twee grote projecten die ik heb lopen verder ontwikkeld worden. Maar er zullen vast en zeker nog nieuwe projecten worden uitgevoerd waar we elkaar in kunnen vinden.”

Marc Hendriks

Klinisch neuropsycholoog, Donders Instituut en Radboud Universiteit

Werken bij Metrisquare?

Wij staan altijd open voor getalenteerde mensen met verschillende achtergronden en kwalificaties. Als je denkt dat je iets kunt bijdragen aan ons team, neem dan contact op.