Over Metrisquare

Wie zijn wij?

Een passie voor meten en psychologie

Wij geloven in de kracht van menselijke expertises en technologie voor de verbetering van de psychologische diagnostiek. Meer efficiëntie en effectiviteit. Ons platform biedt de mogelijkheid om psychologische tests en andere meetinstrumenten eenvoudig te ontwikkelen, verspreiden, afnemen, scoren en rapporteren.

Van intelligentie- en cognitietests tot toepassingen in (neuro-)psychologie, logopedie, neurofysiologie en zelfs in het onderwijs, human resources en sportprestatie-evaluatie, onze oplossingen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor jouw specifieke behoeften.

Ons deskundige team ondersteunt zowel wetenschappers bij hun onderzoek als de praktische toepassingsmogelijkheden in de klinische praktijk.

Ben Vaessen

Ben Vaessen

Directeur

Bij Metrisquare kunnen we complete oplossingen voor psychologische testdiagnostiek aanbieden.

Klaar om overtuigd te worden? Neem contact op. We denken graag met je mee.

Historie

Wij zijn in 2008 gestart met onze eerste digitale oplossing voor psychologische tests. Het digitaliseren van (neuro-)psychologische tests was in die tijd voor velen nog onbekend terrein. Wij grepen deze uitdaging aan en onwikkelden DigiDiag Neuro (voorheen DiagnoseIS). DigiDiag Neuro is het eerst ontwikkelde product voor Metrisquare in samenwerking met psychologen van Zuyderland MC (voorheen: Atrium Medisch Centrum) en Maastricht UMC.

Inmiddels zijn vele gebruikers overtuigd dat de voordelen van digitaal testen een perfecte oplossing biedt en veel tijd bespaart.

Om ons aanbod compleet te maken hebben we in 2017 de kans aangegrepen om als organisatie te groeien in totaaloplossingen voor de psychodiagnostiek door het Roermond Score Programma (RSP) toe te voegen aan ons aanbod.

Met het oog op het bevorderen van de efficiëntie is daar DigiDiag bij gekomen. Dit maakte het mogelijk om de vragenlijsten digitaal af te laten nemen.

Diagnostiek is waar wij in excelleren, innovatie is onze drijfveer.

Missie en Visie

Nunc interdum cursus maximus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Vestibulum interdum justo diam, non dictum ligula sagittis in. Aenean mi dolor, pharetra et purus egestas, aliquet dapibus felis. Curabitur a convallis libero. Suspendisse cursus augue ut pellentesque congue. Proin aliquet quam non mi varius auctor. Donec quam lectus, lacinia in consectetur ac, hendrerit sit amet felis. Praesent quis nisl eu nibh pretium accumsan. Nullam mollis ex id dolor lacinia ultrices.

”Ik heb het altijd heel prettig gevonden om met Metrisquare samen te werken. Dat zullen we in de toekomst nog zeker blijven doen. Belangrijk voor mij is dat de twee grote projecten die ik heb lopen verder ontwikkeld worden. Maar er zullen vast en zeker nog nieuwe projecten worden uitgevoerd waar we elkaar in kunnen vinden.”

Marc Hendriks

Klinisch neuropsycholoog, Donders Instituur en Radboud Universiteit