Mensen met een passie voor meten en psychologie

Over ons

Oplossingen voor psychologische diagnostiek.

Wij geloven in de kracht van menselijke expertises en technologie voor de verbetering van de psychologische diagnostiek. Meer efficiëntie en effectiviteit. Ons platform biedt de mogelijkheid om psychologische tests en andere meetinstrumenten eenvoudig te ontwikkelen, verspreiden, afnemen, scoren en rapporteren.

Van intelligentie- en cognitietests tot toepassingen in (neuro-)psychologie, logopedie, neurofysiologie en zelfs in het onderwijs, human resources en sportprestatie-evaluatie, onze oplossingen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor jouw specifieke behoeften.

Ons deskundige team ondersteunt zowel wetenschappers bij hun onderzoek als de praktische toepassingsmogelijkheden in de klinische praktijk.

Ben Vaessen

Ben Vaessen

Directeur Metrisquare BV

“Bij Metrisquare kunnen we complete oplossingen voor psychologische testdiagnostiek aanbieden.

Klaar om overtuigd te worden? Neem contact op. We denken graag met je mee.”

 

– Ben Vaessen 

Meten in de psychologie

Metrisquare en het DigiDiag testsysteem
Wij zijn in 2008 gestart met onze eerste digitale oplossing voor psychologische tests. Het digitaliseren van (neuro-)psychologische tests was in die tijd voor velen nog onbekend terrein. Wij grepen deze uitdaging aan en onwikkelden het DigiDiag Testsysteem (voorheen DiagnoseIS). DigiDiag is het eerst ontwikkelde product voor Metrisquare in samenwerking met psychologen van Zuyderland MC (voorheen: Atrium Medisch Centrum) en Maastricht UMC.

Inmiddels zijn vele gebruikers overtuigd dat de voordelen van digitaal testen, in combinatie met het DigiDiag testsysteem en tablet, een perfecte oplossing biedt en veel tijd bespaart.

Roermond Score Programma (RSP)
Om ons aanbod nog completer te maken hebben we in 2017 de kans aangegrepen om als organisatie te groeien in totaaloplossingen door het Roermond Score Programma (RSP) toe te voegen aan ons aanbod. Roermond Score Programma overgenomen.

Diverse vakgebieden

  • Psychologie 
  • Neuropsychologie
  • Neurofysiologie
  • Sport
  • Logopedie
  • Ergotherapie
  • Arbeid & Ontwikkeling
  • Wetenschappelijk onderzoek

”Ik heb het altijd heel prettig gevonden om met Metrisquare samen te werken. Dat zullen we in de toekomst nog zeker blijven doen. Belangrijk voor mij is dat de twee grote projecten die ik heb lopen verder ontwikkeld worden. Maar er zullen vast en zeker nog nieuwe projecten worden uitgevoerd waar we elkaar in kunnen vinden.”

Marc Hendriks

Klinisch Neuropsycholoog, Donders Institute, Radboud Universiteit